Wie zijn wij?Roel en Lara

Roel & Lara

Oculus Rift Eindhoven is opgezet door Roel Heesterbeek en Lara Heesterbeek, twee jonge ondernemers met een passie voor online en innovatie.

Als één van de eerste een Oculus Rift

Door Oculus te “backen” in hun kickstarter-project, bezaten zij als één van de eerste in Nederland over een Oculus Rift CV1. Om ook anderen te laten genieten van de maximale Virtual Reality ervaring zijn zij begin 2016 gestart met het verhuren van de bril aan consumenten. Ook Tweakers heeft hier gebruik van gemaakt tijdens het schrijven van hun review over de Rift.

Zakelijke pakketten

Na een aantal maanden, halfverwege 2016, kwam er steeds meer vraag vanuit bedrijven om de Rift te huren tijdens evenementen. Om antwoord te geven op die vraag is Oculus Rift Eindhoven ook gestart met het aanbieden van zakelijke pakketten.

VR Events

Na verloop van tijd werden de vragen groter en breder en zijn Roel en Lara nog een onderneming gestart; VR Events. VR Events houdt zich specifiek bezig met de zakelijk markt en biedt pakketten op maat waarbij er ook andere VR brillen worden verhuurt naast de Oculus Rift. Daarnaast biedt VR Events de mogelijkheid om VR brillen te laten bedrukken met logo als relatiegeschenk.Roel en Lara VR